fastpris.it mini


795:-

PER ANVÄNDARE OCH MÅNAD

OBEGRÄNSAD SUPPORT PÅ ALLT!
Obegränsad IT-drift och IT-support (även era tjänster som inte vi levererar). Vi ser till att allt fungerar och tar inte betalt per timme. Vår helpdesk är bemannad alla vardagar 7 – 21 via chatt, telefon, fjärrhjälp och på-plats-support.

UTBILDNING
Det är lika viktigt att våra kunder alltid är uppdaterade med de senaste systemen och apparna som att de får kontinuerlig utbildning av tjänsten.

WEBBPLATS
Webbplats till företaget inklusive domänhantering och databaser. Alla våra webb- och databasservrar är anpassade för företag och har hög prestanda.

NÖJD KUND-GARANTI
För att du ska känna dig helt trygg med din tjänst erbjuder vi 30 dagars öppet köp.


Läs mer

fastpris.it medium


995:-

PER ANVÄNDARE OCH MÅNAD

Innehåller allt från fastpris.it mini, plus:

KOMPLETT IT-LÖSNING
Vi har paketerat de bästa molntjänsterna från bl a Microsoft Office 365. Du får alltid senaste versionen av Officepaketet, e-post i företagsklass, Teams, obegränsat antal onlinemöten och HD-videokonferenser. Dessutom lagring och delning av filer på Sharepoint och Onedrive.

VI HJÄLPER DIG IGÅNG
Vi genomför en säker flytt av data från ert befintliga system, ställer in era datorer, plattor och telefoner. Flytten påverkar användarna minimalt.

SÄKERHET
Backup och versionshantering av filer, tvåfaktorautentisering samt skydd mot virus och skräppost.


Läs mer

fastpris.it max


1195:-

PER ANVÄNDARE OCH MÅNAD

Innehåller allt från fastpris.it medium, plus:

MICROSOFT 365 BUSINESS
En komplett och intelligent lösning som inkluderar Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security. Nu har alla möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans på ett säkert sätt. Uppgradering av Windows 10 Pro ingår – Det säkraste Windows någonsin.

HANTERING AV DATORER
I Fastpris.IT ingår även ett manageringssystem som säkerställer att era datorer och enheter fungerar på bästa, proaktiva, sätt. En effektivare hantering av datorer skapar i sin tur en stabilare och mer kostnadseffektiv IT-miljö.

EXTRA SÄKERHET
Tjänsten har ett fullständigt dataskydd som skräddarsys efter ert behov. Automatisk kryptering av data, backup och versionshantering av filer, tvåfaktorautentisering samt skydd mot utpressningsprogram (ransomware), virus och skräppost är bara några av de funktioner som ingår.

WEBBPLATS MAX
Webbplats till företaget inklusive domänhantering, databaser och SSL-certifikat. Webbplats Max har mycket hög prestanda vilket leder till blixtsnabba laddningstider. En snabb webbsida är avgörande för att din hemsida ska komma högt upp i resultatlistorna hos sökmotorer som till exempel Google. Viktigt är också att det finns ett SSL-certifikat (HTTPS).


Läs mer